Informacions

Sortides | Filosofia

Viatge a Mauthausen-Gusen

Imatge 0 per Viatge a Mauthausen-Gusen

Enviada per xvalls2 el 07/Mai/2014 - 01:29

El Projecte Manresa-Mauthausen, iniciat el curs passat, en el marc dels actes d’aniversari d’Amat Piniella, continua ben viu. Tot és a punt pel II viatge d'estudiants manresans a Mathausen i Gusen. Aquest divendres 9, volem cap a Munic per participar en els actes d'Homenatge als Deportats als camps de Mauthausen i Gusen: 75è aniversari de l’exili. Compartim visites i activitats didàctiques, organitzades per l'Amical Mathausen, amb companys del INS Lluís de Peguera, INS Baix Montseny de Sant Celoni, i IES Berenguer IV de Santa Coloma de Gramanet . Els manresans seguirem les passes d'els nostres conciutadans, acompanyant-nos de la paraula escrita per Joaquim Amat-Piniella i Jacint Carrió. Si voleu consultar el programa d’actes, ací el teniu

Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

Aprèn-ho tot, veuràs després que res no és superflu Hug de St Víctor