Informacions

Activitats | Filosofia

Bona Pasqua! Mil Gràcies!

Imatge 0 per Bona Pasqua! Mil Gràcies!

Enviada per xvalls2 el 11/Abr/2014 - 02:23

En el marc dels estudis introductoris a l’Antropologia Cultural i a l’Estètica, l’alumnat del Departament de Filosofia ha realitzat un conjunt d’activitats pràctiques, al voltant dels símbols de la Diada de Sant Jordi i la Pasqua. Han quedat plasmats en l’exposició feta a l’institut, de la qual us convidem a gaudir-ne.  Els ous decorats ens recorden que hem arribat a la Pasqua, temps del renaixement de la vida. L’ou originàriament simbolitza la fecundació i conseqüentment la regeneració i la resurrecció.

Passejeu-vos pel pla del Bages, la Natura està esclatant, vessa vida per tot, i els cants dels ocells, les caramelles, ens reviuen. La llum, el Sol. s’està imposant sobre la fosca de la nit. La Llum de Nadal està esclatant. Mils gràcies per les vostres creacions i el gaudi estètic que ens heu regalat! Merescut lleure!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

Qui busca amics sense defectes es queda sense amics. Proverbi turc