Informacions

Activitats | Educació Física

1rs d'ESO. Guanyadors al VIII Campionat d'Atletisme de Manresa

Imatge 0 per 1rs d'ESO. Guanyadors al VIII Campionat d'Atletisme de Manresa

Enviada per msola12 el 03/Abr/2014 - 03:44

Els/les alumnes de 1r d’ESO han participat al VIII Campionat d’Atletisme de Secundària de Manresa, aconseguint la Primera posició a la classificació.

Després d’una primera fase desenvolupada al centre amb participació de tot l’alumnat, una selecció dels nois i noies de 1r han participat el dia 2 d’abril a la Final de Manresa del citat campionat, a les Pistes d’Atletisme del Congost, i amb la participació de 7 centres de secundària de la ciutat.


Al llarg del mati, s’han disputat set proves tant en categoria masculina com femenina, obtenint els nostres representants un bon nombre de posicions de podi.. Des de les primeres proves, les posicions obtingudes pels nostres nois i noies ens han permès de situar-nos a dalt de la classificació per equips, amb el resultat final de ser el centre amb una major puntuació i, per tant, el Trofeu de Primer Classificat de tots els centres participants.

Cal felicitar a tot l’alumnat de Primer d’ESO per la seva excel·lent implicació tant participant activament a les proves els seleccionats com animant i donant suport als seus companys la resta.

 

Més notícies a la categoria Activitats &  Educació Física

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1905

Violents enfrontaments als ports russos. La intervenció de l'Exèrcit causa centenars de morts.

1913

El Parlament noruec concedeix a les dones tots els drets electorals.

1971

Els tres tripulants de la nau espacial Soyuz II moren en un accident poc abans d´aterrar.

1995

Després de més de mil anys de cisma, el Patriarca de Constantinoble, Bartolomeu I, i el papa Joan Pau II celebren una missa conjunta a la basílica de Sant Pere del Vaticà.

1999

Un tribunal de Seguretat Estatal turc condemna a mort el líder del Partit dels Treballadors del Kurdistan, Abdalálà Ocalan, per delictes de traïció i separatisme.

2000

Mor l´actor italià Vittorio Gassman.

  Citacions

El misteri és la cosa més bonica que podem experimentar. És la font de tot art i ciència veritables. Albert Einstein