Informacions

Projectes | Equip directiu

Crèdit de síntesi de 1r d'ESO

Enviada per jcamprod el 28/Mar/2014 - 07:17

Del 7 a l’11 d’abril els alumnes de 1r d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.


El tema del crèdit de síntesi de 1r d’ESO és MANRESA, LA NOSTRA CIUTAT. Manresa és una ciutat mil·lenària, carregada d’història i de tradicions. El clima, el paisatge, la seva situació geogràfica al centre de Catalunya, les persones que hi han viscut al llarg dels anys, els fets històrics que s’hi han esdevingut, han contribuït a crear la ciutat on ara vivim. Conèixer més a fons alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat i del seu entorn des de diferents perspectives (matemàtica, tecnològica, artística, literària, musical, etc) donarà al nostre alumnat una visió més global i un xic diferent de la nostra ciutat i a través d’aquest coneixement aprendran a valorar l’esforç de moltes persones que ens van precedir en confeccionar el patrimoni del qual gaudim a la ciutat.

Totes les matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats fora del centre. El divendres 11 d’abril es farà una caminada per la sèquia des dels Aiguamolls de la Bòbila (Santpedor) i la visita al centre d’interpretació de la sèquia al parc de l’Agulla. Des de l’àrea de ciències experimentals es farà el taller “La vida en una gota d’aigua” al Parc de la sèquia de Can Font.

El lliurament del treball i la presentació oral serà el divendres 25 d’abril de 8 a 10 del matí davant d’un tribunal format pel tutor/a del grup i un/a altre/a professor/a.

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Equip directiu

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1792

Comença la mesura del meridià de París, que va de Dunkerque a Barcelona. Va ser l'origen de l'establiment del Sistema Mètric Decimal.

1870

Exiliada a París, Isabel II firma l'abdicació a favor del seu fill, el futur rei Alfons XII.

1991

L'Assemblea de Croàcia aprova la decisió constitucional de sobirania i independència de la República de Croàcia.

1991

L'Assemblea d'Eslovènia s'autoproclama Estat sobirà, fet que provoca lluites sagnants durant dos dies.

1994

Els soldats russos desfilen per Berlín abans de la seva retirada del sector oriental de la ciutat, on hi han estat 50 anys.

1998

El Partit Unionista de l'Ulster (UUP) guanya les eleccions legislatives d´aquesta província.

  Citacions

Primavera arribada, ovella esquilada. Dita popular