Informacions

Projectes | Equip directiu

Crèdit de síntesi de 1r d'ESO

Enviada per jcamprod el 28/Mar/2014 - 07:17

Del 7 a l’11 d’abril els alumnes de 1r d’ESO realitzaran el crèdit de síntesi.

El treball de síntesi és format per un conjunt d’activitats d’ensenyament i aprenentatge que impliquen una feina interdisciplinària que afavoreix la integració de coneixements i el treball en equip. Durant el treball de síntesi l’alumnat ha de demostrar prou capacitat d’autonomia en l’organització del seu treball individual, i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.


El tema del crèdit de síntesi de 1r d’ESO és MANRESA, LA NOSTRA CIUTAT. Manresa és una ciutat mil·lenària, carregada d’història i de tradicions. El clima, el paisatge, la seva situació geogràfica al centre de Catalunya, les persones que hi han viscut al llarg dels anys, els fets històrics que s’hi han esdevingut, han contribuït a crear la ciutat on ara vivim. Conèixer més a fons alguns dels llocs emblemàtics de la ciutat i del seu entorn des de diferents perspectives (matemàtica, tecnològica, artística, literària, musical, etc) donarà al nostre alumnat una visió més global i un xic diferent de la nostra ciutat i a través d’aquest coneixement aprendran a valorar l’esforç de moltes persones que ens van precedir en confeccionar el patrimoni del qual gaudim a la ciutat.

Totes les matèries del currículum participen en el crèdit de síntesi i per aprofundir en la recerca es realitzaran diverses activitats fora del centre. El divendres 11 d’abril es farà una caminada per la sèquia des dels Aiguamolls de la Bòbila (Santpedor) i la visita al centre d’interpretació de la sèquia al parc de l’Agulla. Des de l’àrea de ciències experimentals es farà el taller “La vida en una gota d’aigua” al Parc de la sèquia de Can Font.

El lliurament del treball i la presentació oral serà el divendres 25 d’abril de 8 a 10 del matí davant d’un tribunal format pel tutor/a del grup i un/a altre/a professor/a.

 

Més notícies a la categoria Projectes &  Equip directiu

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1848

La ciutat suïssa de Berna és reconeguda com a capital única de la Confederació Helvètica.

1855

La reina viuda d'Alfons XII, Maria Cristina, proclamada uns dies abans regent d'Espanya, jura fidelitat a l'hereu de la Corona.

1912

Tractat francoespanyol sobre el Marroc, que concedeix a Espanya la zona nord del país.

1936

Guerra Civil espanyola. Afusellat a Paracuellos del Jarama (Madrid) el dramaturg Pedro Muñoz Seca.

1990

John Major és elegit primer ministre del Regne Unit pel Partit Conservador.

2001

Els presidents Aznar i Bush segellen a la Casa Blanca, la cooperació entre els EUA i Espanya en matèria de terrorisme.

  Citacions

Tan sols hi ha una cosa al món pitjor que parlin d'un mateix, i és que no en parlin Oscar Wilde