Informacions

Sortides

Visita a la Pedrera de Gaudí

Imatge 0 per Visita a la Pedrera de Gaudí

Enviada per jmorral el 09/Gen/2014 - 18:44

El dijous 9 de gener, amb l’alumnat de dibuix tècnic de primer i segon de batxillerat hem visitat la Casa Milà, més coneguda com “la Pedrera” d’Antoni Gaudí. Gaudint d’un dia lluminós al passeig de Gràcia de Barcelona, hem pogut viure, per uns moments, els espais màgics i les formes orgàniques que va crear el genial arquitecte català ara fa un centenar d’anys. Malgrat el rebuig i la incomprensió que van envoltar aquest edifici al seu temps i durant els anys posteriors, i després de ser declarat per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat, avui dia és un dels monuments més visitats de Catalunya. Conegut sobretot per la seva façana i el seu terrat espectaculars, però no tant pel seu interior i l’estructura, tècnicament innovadors i avançats per a la seva època.

A més de fer una visita guiada a l’edifici hem realitzat un taller d’arquitectura en el qual, després d’un breu repàs per la història de l’arquitectura, hem treballat en la creació de maquetes a partir de dos dels grans mestres de l’arquitectura del segle XX, Antoni Gaudí i Le Corbusier.


Galeria d'imatges
 

Més notícies a la categoria Sortides

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1924

Mor l'escriptor txecoslovac Franz Kafka.

1966

Centenars de milers de joves xinesos es manifesten a Pequín, per desena vegada consecutiva, enarborant el Petit llibre vermell de Mao Tse-Tung, inici de la Revolució Cultural.

1974

Yitzhak Rabin és elegit primer ministre d'Israel.

1982

Sentència del judici del 23-F. Només Jaume Milans del Bosch i Antonio Tejero són condemnats a 30 anys de presó. El Govern recorre la sentència.

2001

Alejandro Toledo guanya en segona volta les eleccions presidencials al Perú.

  Citacions

Lo cor de l'home és una mar, tot l'univers no l'ompliria Jacint Verdaguer