Informacions

Activitats | Filosofia

Eliminem la violència

Imatge 0 per Eliminem la violència

Enviada per xvalls2 el 24/Nov/2013 - 16:44

Un curs més, cal fer memòria d’una trista data: el 25 de novembre, Diada Mundial per l’Eliminació de la Violència de Gènere. Fent-nos partícips dels actes de ciutat, coordinats pel SIAD Montserrat Roig, se’ns va convidar a preparar una exposició sota el lema Joves contra la violència. L’alumnat que cursa Psicologia i Sociologia, així com voluntariat de Filosofia, ens ha preparat un conjunt d’obra plàstica, exposada al vestíbul de la Biblioteca del Casino. Així mateix, si passegeu per l’institut, us interpel·laran al pas diferents persones en forma de Siluetes. Aquest treball fou elaborat conjuntament entre els tallers del Centre Penitenciari els Lledoners i l’alumnat de Filosofia2. Després d’haver-se mostrat en diferents entitats de la ciutat, finalment arriba a casa. Les dues exposicions romandran obertes del 22 al 29 del present mes. Us convidem a passejar-hi i gaudir-ne!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1890

S'estableix el sufragi universal a Espanya.

1917

Primera Guerra Mundial: desembarquen les primeres forces nord-americanes a Saint Nazaire (França).

1941

Segona Guerra Mundial: Finlàndia declara la guerra a l'URSS.

1945

Representants de 50 països subscriuen la Carta de San Francisco, per la qual es constitueix l'ONU per al manteniment de la pau internacional.

1947

Conferència a París entre l'URSS, Gran Bretanya i França sobre el Pla Marshall d'ajuda nord-americana per a la reconstrucció d'Europa.

1990

La CE decideix a Dublín la seva ajuda financera a l'URSS per donar suport a la reforma econòmica de Mikhaïl Gorbatxov.

  Citacions

Si el gra de blat no mor, no dóna fruit Jesús de Natzaret