Informacions

Activitats | Filosofia

Insubmissió a la LOMCE

Imatge 0 per Insubmissió a la LOMCE

Enviada per xvalls2 el 23/Oct/2013 - 11:37

El dimecres 23, tot preparant la jornada de vaga, el claustre del IB Pius Font i Quer va emetre un comunicat adreçat a la comunitat educativa, per una millora del Sistema Educatiu Públic i de Qualitat. El podeu llegir amb un clic. També es va engalanar la façana exterior amb dos lemes que reciten: “+ R.I.P al Sistema Educatiu Públic i de Qualitat”; Prenem els llibres i les plomes perquè són les nostres armes més poderoses. Una mestra, un llibre i una ploma poden canviar el món” –Malala-. A la tarda, entre 16 i 18h, va tenir lloc la concentració i manifestació convocada per la plataforma El Bages es mou, sota el lema: Contra la LOMCE i les retallades. Ha estat de les darreres crides que ha concentrat més ensenyants El dijous 24, l’albada va portar la jornada de vaga. A les 11.30h arrencava a Crist Rei. la manifestació convocada pel sindicat d’estudiants. Hi havia una nombrosa presència d’alumnat del nostre institut. A la plaça de Sant Domènec, els alumnes del cicle d’animació, del INS Guillem Catà, van fer una performance molt lluïda i d’una forta carga simbòlica. Mentre s’avançava cap a la Plaça Major, les consignes més corejades van ser: “Contra la LOMCE, Insubmissió”; “Aturem la LOMCE”; “Ni LOMCE, ni WERT: Insubmissió”; “En diuen retallades però no ho són”. Al final s’ha fet una assemblea a la mateixa plaça, on s’ha acordat continuar les mobilitzacions. Ànims!


 

Més notícies a la categoria Activitats &  Filosofia

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1911

Hiram Bingham descobreix al Perú les ruïnes de la ciutat sagrada dels inques, Machu-Picchu.

1914

El científic anglès Archibald Low presenta a Londres un aparell capaç de transmetre imatges a distància al qual anomena televisió.

1940

S'estableix a França el Govern de Vichy amb el mariscal Petain com a cap d'Estat.

1976

Carlos Arias Navarro dimiteix com a president del Govern espanyol, i és substituït per Adolfo Suárez (UCD), primer president de la democràcia.

1994

Arribada a Gaza del líder de l'OAP, Iàssir Arafat, després de 27 anys d'exili.

1997

La Guàrdia Civil rescata d´un zulo de Mondragón José Antonio Ortega Lara, segrestat per ETA durant 532 dies.

  Citacions

El més important és no deixar de fer-se preguntes. Albert Einstein