Informacions

AMPA | Proj. llibre verd

Ampliació sol·licitud del Projecte llibre verd 2011-12

Enviada per jfons el 03/Jul/2011 - 19:10

Atenció: Informació obsoleta, corresponent al curs 2011-12.

 Encara hi ha alguns llibres del Projecte Llibre Verd disponibles. Es reobren formularis fins al 8 de juliol. Per cada llibre, indiqueu si us interessa o no. Si les sol·licituds superen els llibres disponibles, s'assignaran  equitativament. Es penjaran els llistats de llibres assignats.

Llegiu a continuació les instruccions i avisos segons el nivell del curs vinent!

AMPA INS Pius Font i Quer


1er d'ESO:
Les famílies de 1r d'ESO que no vau contestar el formulari anterior podeu omplir-lo  fins al 8 de juliol a https://spreadsheets.google.<wbr />com/spreadsheet/viewform?<wbr />formkey=<wbr />dDBhWnVlYUdCWnE3c0JrdDlpSjBHTX<wbr />c6MQ

2on d'ESO:
Les famílies de 2n d'ESO que no vau contestar el formulari anterior podeu omplir-lo  fins al 8 de juliol a
https://spreadsheets.google.<wbr />com/spreadsheet/viewform?<wbr />formkey=<wbr />dFc4THNwZXlLUk9CVDByNkNtUTJsY1<wbr />E6MQ

El llibre de física i química aquest any no cal comprar-lo, serà material del centre gestionat pel professorat.  Els exemplars de PLV del llibre de l'optativa de francès, també seran gestionats pel professorat entre l'alumnat que cursi l'optativa.

3r d'ESO:
Ja s'han assignat els llibres de PLV disponibles. No es pot reobrir formulari.

Aclariments:

El llibre de matemàtiques està inclòs en el projecte llibre verd; s'ha assignat a les famílies que n'havien sol·licitat algun, però cal que les famílies confirmin si els interessa o no a:   ampa.pfq@gmail.com

El llibre de socials, en canvi, es retira del projecte llibre verd perquè hi ha hagut canvis editorials. Tothom l'haurà  de comprar.

4t d'ESO:
Les famílies de 4t d'ESO que no vau contestar el formulari anterior podeu omplir-lo  fins al 8 de juliol a
https://spreadsheets.google.<wbr />com/spreadsheet/viewform?<wbr />formkey=<wbr />dC0zOExpd0lEdVJpUV9IMWtnYXM2Zm<wbr />c6MQ

AMPA INS Pius Font i Quer

 

Més notícies a la categoria AMPA &  Proj. llibre verd

No hi ha comentaris.
Només els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra't o Valida't.

  Calendari

  Tal dia com avui

1913

Abolició als EUA de la «Llei Seca» (Llei presentada pel diputat A. J. Volstead que es va convertir, el gener de 1919, en la divuitena esmena a la Constitució), que prohibia la venda i consum de begudes alcohòliques i va estar en vigor tretze anys.

1982

El presumpte màxim responsable dels Grapo, Juan Martín Luna, mor en un enfrontament amb la Policia a Barcelona.

1989

Govern de majoria no comunista a Txecoslovàquia. Karel Urbanel anuncia la rehabilitació de 500.000 exclosos del PC després de la «Primavera de Praga».

1998

Julio Anguita s'acomiada del seu càrrec de secretari general del PCE durant el XV Congrés del partit, i el substitueix Francisco Frutos.

  Citacions

El català és un animal que s'enyora Josep Pla