Erasmus+ 2022-24

El nostre petit gra de sorra

EUROPEAN SCHOOL EDUCATION PLATFORM

/eTWINNING “OUR SMALL GRAIN OF SAND” 2022-24

Amb l’objectiu de millorar la qualitat educativa del nostre centre, vam decidir presentar-nos a l’acció KA122 del programa Erasmus + i vam obtenir la subvenció per un període de 18 mesos 1/10/2022-31/03/2024.

El nostre projecte rep el nom de: “EL NOSTRE PETIT GRA DE SORRA”. El nostre propòsit és el d’augmentar la consciència ecològica a tota la comunitat educativa del Centre. Partint d’un estudi concret de la despesa energètica, de la despesa de l’aigua i de la separació selectiva de residus, es marcaran com a objectius plausibles la reducció del consum en els dos primers casos i un augment de la separació correcta de residus en el tercer cas.

 

En aquests moments tan trascendentals en la Història del nostre planeta i per poder garantir el futur de la nostra espècie hem de posar el nostre petit gra de sorra. 

 

 
 
 
     

  Calendari

  Tal dia com avui

1939

Un decret prohibeix la vaga a Espanya i es constitueixen comissions d'empresaris i treballadors per reduir les seves diferències.

1951

Executats els últims criminals de guerra nazis condemnats pel Tribunal de Nuremberg.

1968

Primer atemptat d'ETA: el guàrdia civil José Pardines Azcay, a Villabona, Guipúscoa.

1996

El Govern concedeix a Retevisión la llicència de segon operador per prestar servei telefònic, cosa que posa fi al monopoli de Telefónica.

2001

El Partit Laborista de Tony Blair renova la seva majoria absoluta.

  Citacions

L'home que ha comès un error i no ho corregeix comet un altre error més gran. Confuci