Llibres de text i lectures 2022-23

 

A la carpeta, juntament amb les llistes per a cada curs, hi trobareu el document anomenat 'Document iddink.pdf' amb informació sobre com fer la comanda a IDDINK (ecoBooks) per al curs 22-23.

Cliqueu aquí per anar a la carpeta amb les llistes de llibres de cada curs

 

Atenció

04/07/22 - Llista 2n ESO modificada (correcció a Ciències Socials)

 

El retorn dels llibres IDDINKS (ecoBooks) del curs actual es realitza el dia 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h i de 15:00 a 17:30 h, a la biblioteca.

Les famílies que aquest curs han format part del projecte EQUIPA’T (llibres proporcionats des de la biblioteca del centre) ja poden tornar els llibres a la biblioteca els matins de 9.30 a 12.30 abans del dia 7 de juliol.

 

Observacions:

  • Us recomanem que no poseu el nom als llibres ni els folreu fins que comenci el curs. Davant qualsevol dubte, pregunteu al centre, que estarà obert tot el juliol. 
  • Els llibres de text de FRANCÈS a 3r ESO , 4t ESO i 1r de BAT només s'han d'adquirir si l'alumne/a ha triat aquesta assignatura optativa anual.
  • Si l'alumne/a de 4tESO va al grup Laboràlia no ha de comprar els llibres de text d'anglès ja que haurà d'adquirir un dossier al centre.
  • Llibres corresponents a les optatives de 1r i de 2n de Batxillerat: l'alumnat ha d'esperar a comprar aquests llibres (Geologia, Literatura universal, Economia, funcionament de l'empresa, Grec, Tecnologia industrial, Literatura Catalana, Dibuix tècnic, Història de l'art) fins que rebin la confirmació que poden cursar aquestes assignatures. Aquesta informació sortirà publicada a la pàgina web de l'institut durant la primera quinzena de juliol.

  Calendari

  Tal dia com avui

1700

Carles II firma el testament que posa fi a la dinastia dels Àustries a Espanya: la Corona passa al Duc d'Anjou, futur Felip V, primer monarca espanyol dels Borbons.

1932

Iraq es declara independent.

1988

Aterratge perfecte del transbordador espacial nord-americà «Discovery», a la base aèria d'Edwards (desert de Mojave), amb el que culmina amb èxit la primera missió de la NASA des del fatal accident del Challenger el 1986.

1991

L'escriptora sud-africana Nadine Gordimer obté el premi Nobel de Literatura.

2002

El Congrés dels Diputats d´Espanya aprova la reforma de la Llei d'Enjudiciament Criminal per a la implantació dels judicis ràpids.

  Citacions

Si estudio la llengua de l'altre i l'altre no respecta la meva, parlar la seva llengua deixa de ser un gest d'obertura per a transformar-se en un acte de vassallatge i de submissió Amin Maalouf