Llibres de text i lectures 2022-23

 

A la carpeta, juntament amb les llistes per a cada curs, hi trobareu el document anomenat 'Document iddink.pdf' amb informació sobre com fer la comanda a IDDINK (ecoBooks) per al curs 22-23.

Cliqueu aquí per anar a la carpeta amb les llistes de llibres de cada curs

 

Atenció

04/07/22 - Llista 2n ESO modificada (correcció a Ciències Socials)

 

El retorn dels llibres IDDINKS (ecoBooks) del curs actual es realitza el dia 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h i de 15:00 a 17:30 h, a la biblioteca.

Les famílies que aquest curs han format part del projecte EQUIPA’T (llibres proporcionats des de la biblioteca del centre) ja poden tornar els llibres a la biblioteca els matins de 9.30 a 12.30 abans del dia 7 de juliol.

 

Observacions:

  • Us recomanem que no poseu el nom als llibres ni els folreu fins que comenci el curs. Davant qualsevol dubte, pregunteu al centre, que estarà obert tot el juliol. 
  • Els llibres de text de FRANCÈS a 3r ESO , 4t ESO i 1r de BAT només s'han d'adquirir si l'alumne/a ha triat aquesta assignatura optativa anual.
  • Si l'alumne/a de 4tESO va al grup Laboràlia no ha de comprar els llibres de text d'anglès ja que haurà d'adquirir un dossier al centre.
  • Llibres corresponents a les optatives de 1r i de 2n de Batxillerat: l'alumnat ha d'esperar a comprar aquests llibres (Geologia, Literatura universal, Economia, funcionament de l'empresa, Grec, Tecnologia industrial, Literatura Catalana, Dibuix tècnic, Història de l'art) fins que rebin la confirmació que poden cursar aquestes assignatures. Aquesta informació sortirà publicada a la pàgina web de l'institut durant la primera quinzena de juliol.

  Calendari

  Tal dia com avui

1670

Els angelets de la terra, guerrillers del Vallespir contra l´ocupació francesa, assetgen la vila de Ceret.

1492

Els Reis Catòlics, Ferran i Isabel, firmen a Granada l'edicte d'expulsió dels jueus d'Espanya.

1903

Primera explicació de les propietats de la ràdio pel matrimoni Curie a l'Acadèmia de Ciències de Londres.

1958

Nikita Kruschev anuncia que l'URSS ha decidit posar fi unilateralment a les seves proves amb armes nuclears.

1979

Els països àrabs declaren un boicot total a Egipte per haver signat la pau amb Israel.

1989

Iàsser Arafat és proclamat president de Palestina per decisió dels 70 membres del Comitè Central de l'OAP, reunits a Tunis

1992

Boris Ieltsin firma a Moscou el Tractat de la Federació amb divuit repúbliques russes.

  Citacions

Ella somreia entre les seves llàgrimes Homer