Llibres de text i lectures 2022-23

 

A la carpeta, juntament amb les llistes per a cada curs, hi trobareu el document anomenat 'Document iddink.pdf' amb informació sobre com fer la comanda a IDDINK (ecoBooks) per al curs 22-23.

Cliqueu aquí per anar a la carpeta amb les llistes de llibres de cada curs

 

El retorn dels llibres IDDINKS (ecoBooks) del curs actual es realitza el dia 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h i de 15:00 a 17:30 h, a la biblioteca.

Les famílies que aquest curs han format part del projecte EQUIPA’T (llibres proporcionats des de la biblioteca del centre) ja poden tornar els llibres a la biblioteca els matins de 9.30 a 12.30 abans del dia 7 de juliol.

 

Observacions:

  • Us recomanem que no poseu el nom als llibres ni els folreu fins que comenci el curs. Davant qualsevol dubte, pregunteu al centre, que estarà obert tot el juliol. 
  • Els llibres de text de FRANCÈS a 3r ESO , 4t ESO i 1r de BAT només s'han d'adquirir si l'alumne/a ha triat aquesta assignatura optativa anual.
  • Si l'alumne/a de 4tESO va al grup Laboràlia no ha de comprar els llibres de text d'anglès ja que haurà d'adquirir un dossier al centre.
  • Llibres corresponents a les optatives de 1r i de 2n de Batxillerat: l'alumnat ha d'esperar a comprar aquests llibres (Geologia, Literatura universal, Economia, funcionament de l'empresa, Grec, Tecnologia industrial, Literatura Catalana, Dibuix tècnic, Història de l'art) fins que rebin la confirmació que poden cursar aquestes assignatures. Aquesta informació sortirà publicada a la pàgina web de l'institut durant la primera quinzena de juliol.

  Calendari

  Tal dia com avui

1898

Espanya perd Cuba després de ser derrotada a la badia de Santiago l'esquadra de sis vaixells dirigida per l'almirall Cervera.

1962

Algèria es proclama República independent.

1972

Índia i Pakistan firmen un tractat de pau que suavitza les hostilitats entre els dos països.

1976

Adolfo Suárez és nomenat pel rei Joan Carles I president del Govern, el primer de la democràcia espanyola, en substitució de Carlos Arias Navarro.

1996

Victòria de Boris Yeltsin (53,7% vots) a la segona volta de les eleccions presidencials de Rússia.

2001

Implantat amb èxit als EUA el primer cor artificial totalment autònom.

  Citacions

El camí més llarg comença amb una passa. Proverbi hindú