Comunicat Vaga

Circular informativa per a les famílies arran de la convocatòria de vaga d'estudiants per als dies 21, 22 i 23 d'octubre.

 

Notícies

Visita a la Barcelona del 1714

Enviada per jmarin el 21/Oct/2014 - 17:22

Avui, els i les alumnes de 4t d'ESO estan per Barcelona visitant els escenaris de la Barcelona del 1714. A banda del Born Centre Cultural, visiten pel seu compte alguns llocs emblemàtics del setge. Això ho fan en el marc d'una activitat pensada per desplaçar-se per una gran ciutat com Barcelona amb l'ús de dispositius mòbils.

Podeu seguir-los a través d'aquest mapa.


Sortida a l'empresa Colacao i Grup Zeta

Enviada per rserenti el 17/Oct/2014 - 21:07

El dimecres passat els estudiants que vam triar l’optativa d’emprenedoria i l'optativa d'economia i producció vam anar a l’empresa Cola Cao i al grup Zeta.


Viatjar als Camps de concentració com a eina pedagògica

Enviada per xvalls2 el 24/Set/2014 - 08:08
Picture 0 for Viatjar als Camps de concentració com a eina pedagògica

En el marc de les Festes de la Mercè, l'Ajuntament de Barcelona organitzà, dissabte 20, la 19a Mostra d'Associacions de la ciutat, per visualitzar-ne la seva tasca. Per aquest motiu, l'Amical Mauthausen ens va convidar, en l'Auditori de Plaça Catalunya, a participar en la xerrada-projecció: "Viatges als camps de concentració com a eina pedagògica".


Catalunya: identitat i comunitat

Enviada per xvalls2 el 14/Set/2014 - 12:57
Picture 0 for Catalunya: identitat i comunitat

Comença el curs i, aquest dijous 18, retornen els Pessics. En aquesta sisena edició, el debat i col·loqui girarà al voltant del moment social que travessa el nostre país. Catalunya, identitat i comunitat. En la segona sessió hi ha anunciat el ponent Josep Maria Soler i Sabater, que no podrà intervenir per un compromís de darrera hora a la Universitat de Lleida. La Regidoria de Cultura ha comunicat que està resolent l'eventualitat. Una de les possibles alternatives és un col·loqui amb en el Sr. Miquel Calçada, president de les celebracions del Tricentenari. Us animo a participar-hi i debatre serenament, des de totes les respectables posicions. Us adjunto el díptic i feu-ne propaganda!


Lloguer d’armariets personals per a l’alumnat

Enviada per jfons el 26/Jul/2014 - 09:21

 Instruccions lloguer d’armariets personals per a l’alumnat

L’AMPA de l’Institut Pius Font i Quer ofereix a l’alumnat la possibilitat de llogar un armariet per guardar-hi els seus objectes personals. Aquests armariets estan situats al corredor del 1r pis i s’hi pot accedir ininterrompudament durant tot l’horari escolar.

El preu del lloguer és de 30 € anuals. Amb aquest preu es dóna una clau; si se’n volen més, cal marcar-ho en el rebut i es cobraran 4€ per cada clau suplementària.

Es cobrarà directament al Banc de Sabadell; als seus caixers automàtics, menú – Altres, submenú: - Pagament a tercers, introduir el codi de l’AMPA, no: 001632. Pel que fa a les comissions bancàries, s’ha pogut gestionar de manera que no en cobrin; un cop fet el pagament, s’haurà de portar el rebut a consergeria abans del dia 5 de setembre de 2014.


Crèdit Síntesi USEE

Enviada per jmarin el 18/Jun/2014 - 12:15

Aquest curs, els i les alumnes de la USEE han treballat el seu crèdit de síntesi a partir d’uns materials creats pel Camp d’Aprenentatge de La Culla i adaptats per les seves professores, la Núria Reguant i la Rebeca Acuña, amb el suport de l’equip LaceNet. 

El crèdit de síntesi treballava sobre la ciutat entesa com un ecosistema, en podeu veure el resultat en aquest vídeo.


Projecte Llibre Verd

Enviada per ngarcia2 el 12/Jun/2014 - 09:29

Us informem que ja està obert el formulari de sol·licitud del llibre verd. L'últim dia per fer la sol·licitud és el 24 de juny. Els llibres de lectura que en el llistat apareixen com a llibre verd, no s'han de sol·licitar, ja que es deixaran en préstec a la biblioteca.

Els alumnes que vulguin demanar el llibre verd, però tinguin matèries pendents i encara no sàpiguen les notes o hagin de recuperar al setembre, haurien de fer la sol·licitud directament a la bibliotecària durant el mateix termini.

A partir del 24, farem les llistes amb els llibres demanats i l'import a pagar per alumne i ja us informarem sobre com fer el pagament.

La resta de llibres es podran demanar a les llibreries Sobrerroca a través de la pàgina web o a l’Abacus, anant a la botiga o bé per la pàgina web.

AMPA INS Pius Font i Quer


Cala Montjoi. 3a part.

Enviada per msola12 el 11/Jun/2014 - 16:23
Picture 0 for Cala Montjoi. 3a part.

Al tercer dia ja estavam molt cansats, feia molt bon temps ja que no hi havia cap núvol. El nostre grup després d'esmorzar vam anar a fer naturals 4 hores on vam anar a la platja a estudiar les plantes i els éssers marins mentre omplíem el dossier.

Llavors vam anar a dinar i tot seguit cap a tir amb arc una hora i llavors cap a piragua on vam anar fins al mig de la cala on el Raül el professor d’educació física ens va bolcar la piragua; l'aigua estava bastant bé.

Després de l'hora de sopar vam fer una gimcana de nit sobre les constel·lacions i al final de la gimcana a dormir.

Arnau Crespo i Josep Lanza.


Cala Montjoi. 2a part

Enviada per msola12 el 11/Jun/2014 - 04:50
Picture 0 for Cala Montjoi. 2a part

Ens vam llevar i al córrer les cortines, l'habitació es va il·luminar gràcies al sol. El cel era completament serè. A les 8:50 vam anar a esmorzar. Fan un menjar molt bo!

A las 9:30 vam començar les activitats. Una de les activitas més divertides va ser pujar el Puig de la Morisca. Durant el viatge feia bastanta calor, però va valdre la pena per poder veure les vistes tant maques que es veien des de dalt.

Entre activitat i activitat hi havia temps per fer el crèdit que és el més important d'aquest viatge (apart de divertir-se)

A les 2:20 vam dinar, després ens van deixar temps per preparar la motxilla per les altres activitats.


Cala Montjoi.C. S. 2n ESO.

Enviada per msola12 el 09/Jun/2014 - 11:45
Picture 0 for Cala Montjoi.C. S. 2n ESO.

Vam sortir a les 7 del matí de l'institut. Vàrem agafar el bus que ens va portar afins a les restes d'Empúries. Quan vam acabar la visita de les restes, vàrem anar amb el bus fins el port de Roses. Des de el port de Roses vam agafar el vaixell que ens va portar fins a la Cala Monjoi. Tot seguit ens van donar les instruccions i vàrem començar les activitats per grups previstes. Cap a les 7, ens van donar les claus dels bungalows. Després de sopar vam anar al karaoke on cada grup va cantar una cançó. Finalment, vam anar cap a la discoteca.

En general ens ho vàrem passar molt bé.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »
 
 

Citacions

L'odi és la demència del cor. Lord Byron
 
 

Tal dia com avui

1951

Els EUA realitzen en el desert de Nevada l'assaig d'una bomba atòmica tàctica, de feble potència.

1962

El president Kennedy anuncia el bloqueig de Cuba per l'armada dels EUA fins que l'URSS retiri els míssils instal·lats a l'illa.

1975

Una estació espacial soviètica és col·locada a Venus i envia una fotografia del terra del planeta.

1989

El president del Parlament hongarès, Matyas Szuros, proclama a Budapest el final de l'Estat comunista, implantat el 1948, i anuncia l'establiment d'una nova legalitat democràtica.

2002

Gerhard Schroeder és reelegit canceller pel Parlament alemany.
 
 

Agenda

Activitats per als propers 15 dies
 
 
Aniversari Pius Font i Quer

Activitats
Blog de l’aniversari

 
 

Tauler

 
 
 
 

Diari de l'escola

 
 

Platea jove